Kávé, ital és Snack automaták Mosonmagyaróvár és Győr Vonzáskörzetében.

AUTOMATIKUSAN ÖNNEK

AUTOMATÁK

Cafe hoffer automata választéka

Prioritásunk ügyfeleink maximális kiszolgálása. Automata típusainkat több gyártótól válogatjuk össze, annak érdekében, hogy egyedi igényekhez tudjunk igazodni. Dolgozunk Rheavendors, Necta, Vendo és Saeco típusú gépekkel, egy termékcsaládon belül több géptípust is megtalál nálunk.

KÉPGALÉRIA

KÁVÉAUTOMATÁK

NECTA ASTRO

A Necta Astro az ideális megoldás nagy és közepes ügyféligény esetére. A gép 18 választási lehetőséget nyújt billentyűzetén keresztül, amivel mindenki megtalálja az általa keresett italt. Az italmenü teljesen testreszabható.

RHEAVENDORS LUCE X2

A megjelenése már a minőségét sugározza! Tisztaság, modern megjelenés és elegancia, amely elbűvöli. Az üveg, a króm és a tükrök együttesen emelik a Luce X2-t minden egyéb automata fölé. Könnyen kezelhető menüjével és akár érintő képernyős kivitelben az Ön kedvenc kávézójává válhat!

SAECO ATLANTE 500

A Saeco által gyártott Atlante 500 páratlan lehetőségeket kínál a kávé, latte és cappuccino szerelmesei számára. Ráadásul mindezt egyetlen gépen keresztül. Harmonikus és elegáns megjelenése különösen alkalmassá teszi munkahelyek számára.

RHEAVENDORS LUCE

A helyben főzött kávé valamint több mint egy tucat különféle ital várja Önt a LUCE gombjainak megnyomása után. Letisztult és klasszikus kialakítása tökéletesen illeszkedik mindenhova, legyen szó közepes- vagy akár nagy forgalmat bonyolító környezetről egyaránt.

snack és üdítőautomaták

NECTA SAMBA

A Necta termékcsaládot kifejezetten az energiatakarékos snack-, étel- és italfogyasztásra tervezték. A gép akár 40 különféle terméket tartalmazhat. A Samba szabadalmaztatott Multimax tálcáinak köszönhetően gyakorlatilag bármilyen méretű terméket ki tud szolgálni, így kínálva még több választási lehetőséget ügyfeleinek. A Samba ultramodern kialakítással, energiatakarékos LED-es világítással és nagyméretű LCD kijelzővel rendelkezik, így válhat az automata elegáns kiegészítője bármilyen környezetnek.

NECTA SFERA

Elegáns és kifinomult kialakítása mellett a Sfera széles választékát kínálja élelmiszereknek, snackeknek, valamint palackozott és dobozos üdítőknek. Kiváló méretkihasználásának ez a modell szélesebb termékválasztékot képes kínálni, mint számos nagyobb méretű konkurense. Ezért a Sfera az egyik legjobb választás nagy forgalmú helyekre, ahol a gyors kiszolgálás nélkülözhetetlen.

VENDO G-DRINK

A Vendo G-Drink ötvözi az innovatív technológiát a minimalista dizájnnal. A gép belső világítása kiemeli az összes terméket, így növelve az impulzus vásárlások valószínűségét. Emellett az italokat 8 másodperc alatt juttatja el ügyfelekhez úgy, hogy közben a szabadalmaztatott „Drink Catcher” technológiának köszönhetően csökken a rázkódás, ami kiemelten fontos szempont szénsavas termékeknél.

VENDO G-DRINK 9

A G-Drink 9 automatákat a hatékonyság szem előtt tartásával tervezték. Az alacsony energiafogyasztású hűtőegység meleg körülmények között is nagy teljesítményre képes, valamint a LED-es világítása tovább csökkenti az energiafelhasználását. Ezenkívül az automata környezetbarát anyagokkal lett szigetelve, ami megakadályozza a külső páralecsapódást.

Szóda automaták

BORG OVERSTROM B4

Higiénikus és ergonómikus – A B4 minden környezetben otthon van, legyen szó – irodáról vagy akár sportcsarnokról. Kompakt mérete és széleskörű beállítási lehetősége teszi a Borg & Overström legnépszerűbb modelljévé. A B4 tervezése során kiemelten fontos szempont volt, hogy kifogástalan higiéniát biztosítson minden csepp során és, hogy nagyobb méretű palackokat is be tudjon fogadni ezzel csökkentve az egyszer használatos poharak igényét.

WATERLOGIC 4 FIREWALL

Tökélestes tisztaság az Ön védelme érdekében! A Waterlogic 4 Firewall ™ egyedi UV-adagolási technológiát alkalmaz a hideg- és melegvízben lévő baktériumok 99,9999% -ának megsemmisítésére, hogy így a lehető legegészségesebb víz juthasson poharába. Intelligens kialakítás intuitív gombokkal és ikonokkal a könnyebb használatóság érdekében. Önálló és pultos opció minden igénynek megfelelően, amik szivárgásérzékelőkkel is rendelkeznek.

KÉRDESED VAN?

Amennyiben kérdésed van hozzánk vedd fel velünk a kapcsolatot nyugodtan és mi a lehető leghamarabb készséggel válaszunk arra.

6 + 9 =