Kávé, ital és Snack automaták Mosonmagyaróvár és Győr Vonzáskörzetében.

CAFE HOFFER AUTOMATA

SZERVIZ

TÖLTÉS és SZERVIZ

Megelőző és karbantartó munkálatokkal biztosítjuk gépeink optimális működését. A napi feltöltés mellett folyamatosan ellenőrizzük, karbantartjuk és tisztítjuk automatáinkat. Szakképzett, udvarias kollégáink rendszeresen felügyelik a készlet fogyását és ellenőrzik áruink szavatosságát, annak érdekében, hogy Ön mindig a legfrissebb termékeinket fogyaszthassa!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Vannak általános kérdések amelyek szinte mindig felmerülnek. Azért, hogy leendő ügyfeleink a lehető legtöbb információ birtokában legyen létrehoztunk egy gyakran ismételt kérdések részt.

Mi szükséges a gépek üzemeltetéséhez?

Az üdítő és a snack automatákhoz áramcsatlakozás kávé és szódagépeinkhez víz és áramcsatlakozás szükséges.

Milyen termékeket tudnak szolgáltatni az automatákban?

A termékválasztékot mindig előzetes egyeztetés alapján állítjuk össze. Több mint 100 féle termék közül válogathatnak, így biztos vagyok benne, hogy mindenki megtalálja számára kedvezőt.

Mekkora helyet foglalnak el a gépek?

Típusonként változó méretei vannak. A snack gépek átlagban 88cm és 87 cm mélyek, az üdítős automatákból több változat is elérhető, a legnagyobb 120 cm széles és 90 cm mély. A kávéautomaták átlagban 70 cm szélesek és 88 cm mélyek.

Mennyi időn belül tudják telepíteni gépeiket?

Szerződéskötéstől számított legfeljebb 2 héten belül telepíteni tudjuk automatáinkat.

Hány darab szendvicset tudnak a gépbe helyezni?

A szendvics mennyiségét létszámtól függően határozzuk meg. Általában egy 100 fős cégnél 20-30 darab szendvicset helyezünk a gépbe, amennyiben szükséges ezt bővíthetjük, csökkenthetjük.